Sinds vandaag zijn we ook gestart met een Whatsapp Service via het nummer: 0591-316416. Op deze manier willen we personen tegemoet komen die het makkelijker vinden om snel een berichtje via de mobiele telefoon te sturen. Ook zullen we deze gebruiken voor notificaties m.b.t. aangiften en dergelijk. Deze service bevind zich nog in een testfase en het zal dus voor kunnen komen dat zich in het begin nog enkele opstartproblemen voor doen.

De vragen of opmerkingen die via de Whatsapp Service gestuurd worden kunnen en mogen van alle gradaties zijn. Let er echter wel op dat privacy gevoelige informatie niet via Whatsapp (of mail) gestuurd mag worden. Hiervoor dient het Office portaal gebruikt te worden. De Whatsapp berichten komen in eerste instantie bij Wouter aan. Mocht de gestelde vraag of gestuurde informatie bedoeld zijn voor een andere medewerker van ons kantoor dan zal Wouter deze doorsturen naar de desbetreffende collega.

Meer informatie en uitleg over onze WhatsApp Service kun je vinden op admsnippe.nl/whatsapp

Uiteraard mag je zelf kiezen of je wel of niet van deze dienst gebruik wil maken. We zijn uiteraard ook nog altijd onverminderd bereikbaar via de telefoon of per mail.