ADM Snippe Cloud

Met de ADM Snippe kantoorapp voor op uw smartphone of tablet en via de ADM Snippe Cloud heeft u eenvoudig toegang en inzicht in alle digitale documenten die voor u relevant zijn. Met het officeportaal kunt u veilig en beschermd documenten van uw ons ontvangen, inzien, doorsturen. Tevens kunt u ook documenten naar ons sturen.

Uw documenten veilig opgeslagen en makkelijk in te zien

Sinds de nieuwe privacywet AVG in mei 2018 van kracht is, zijn organisaties verantwoordelijk voor het veilig bewaren en verwerken van documenten met persoonlijke informatie. Ook moeten klanten deze informatie makkelijk kunnen inzien, kunnen laten wijzigen of verwijderen.æ

Met de ADM Snippe Cloud en de ap kunnen onze klanten via beveiligde kanalen eenvoudig documenten van ons ontvangen en inzien. Ook kunnen ze via dit portaal documenten aan ons sturen.

  • Veilig en efficiënt communiceren via de ADM Snippe Cloud.
  • Documenten worden gelezen en opgeslagen in de cloud en niet -zoals voorheen- in een onveilige emailbrowser
  • Een notificatie per mail of op de smartphone wanneer er een nieuw document beschikbaar is.
  • Aangiftes zoals BTW, VPB en IB worden eenvoudig aangeboden. 
  • Onze klanten kunnen 24/7 al hun relevante documenten via de cloud raadplegen via pc of mobiel.

App voor Smartphone en Tablet

Speciaal voor onze klanten hebben wij een app laten ontwikkelen. Via deze app kunt u inloggen in uw klantenportaal of ontvangt u pushberichten wanneer u een aangifte moet doen, wij een document voor u hebben klaar gezet of aan uw archief hebben toegevoegd. Ook is het mogelijk om eenvoudig een foto van bijvoorbeeld een document aan ons te sturen. Met deze app hebben onze klanten altijd alle relevante documenten bij de hand.

Klik hieronder op de link om de gratis app te downloaden

Gebruik en handleiding

U krijgt toegang tot de ADM Snippe Cloud zodra wij een account voor u aangemaakt hebben. Inloggen kan via de knop onderaan deze pagina op via het rode icoontje dat altijd rechts op onze website “zweeft”.

Uw inlognaam is normaal gesproken uw emailadres. U heeft bij de uitnodiging een zelf wachtwoord aangemaakt. Als u die niet meer weet kunt u bij het inlogscherm op vergeten wachtwoord klikken en dan krijgt u de mogelijkheid om uw wachtwoord opnieuw in te stellen. De inlognaam en wachtwoord zijn gelijk in de app als op de website.

Meer informatie over het gebruik van de ADM Snippe Cloud vindt u in de handleiding.

Inloggen in de ADM Snippe Cloud: