Hulp op afstand

Het komt regelmatig voor dat u als klant hulp nodig heeft bij het Online boeken of tijdens het werken in een excelbestand.

In veel gevallen is het voor ons handig dat we kunnen meekijken, zodat we kunnen zien wat er precies op uw scherm gebeurt. Hiervoor gebruiken we het programma “Teamviewer”.

Hieronder beschrijven we stap voor stap wat u hiervoor moet doen. Het is heel eenvoudig.

Bel ons: 0591-316416

U legt uit wat het probleem is en wij bepalen of wij u direct middels ‘Hulp op Afstand’ verder kunnen helpen. Als wij u kunnen helpen dan vragen wij u om hieronder op ‘Hulp op Afstand’ te starten.

Download het programma

Klik op hieronder om ’Hulp op Afstand’ te te downloaden. Wij loodsen u via de telefoon door de installatie Sluit i.v.m. de privacy altijd alle vensters en programma’s die niet relevant zijn

Er opent een venster waarbij u klikt op Uitvoeren. Het programma heeft enkele seconden nodig om te installeren. Als het programma is geïnstalleerd krijgt u een Partner-ID en wachtwoord die u aan ons doorgeeft waardoor wij toegang krijgen tot uw scherm.

Het gebruik van ‘Hulp op Afstand’ is compleet veilig. Wanneer u de software afsluit hebben wij op geen enkele manier meer toegang tot uw computer. Wanneer wij u nogmaals moeten helpen zult u de software opnieuw vanaf deze website moeten starten.